🚚 INGYENES szállítás 50.000 Ft feletti vásárlások esetén

Termékcsere/visszaküldés

Ha a megrendelt termék nem nyerte el a tetszésed, nem felel meg az elvárásaidnak, vagy más okból vissza kell küldened, olvasd el a teendőket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a csere vagy visszaküldés/reklamáció a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben megtörténjen.

1. ÁRUCSERE

A megvásárolt termék cseréjéhez kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot, amely letölthető és kinyomtatható. Kérjük, töltsd ki a cseréhez szükséges adatokat, és küldd el nekünk a termékkel együtt. Mindent átvizsgálunk, elrendezünk és gondoskodunk róla!

2. AZ ÁRUK VISSZAKÜLDÉSE

Áruvisszaküldés esetén nem kell aggódnod a hosszadalmas folyamat miatt. Van egy egyszerű űrlapunk, amelyen kitöltheted az alapvető adatokat, és egyszerűen visszaküldheted nekünk a terméket. A visszaküldési határidő a kézhezvételtől számított 30 nap, így bőven van időd átgondolni mindent, és előkészíteni a terméket a hozzánk való visszaküldésre.

Az adásvételi szerződéstől való elállási űrlapot ITT tudod kényelmesen letölteni és kitölteni.

A kitöltött űrlapot kérjük, hogy küldd el nekünk e-mailben, és mi elkészítjük a címkét az áru visszaküldéséhez a Packet csomagküldőn keresztül. Ha az árut saját fuvarozóval szeretnéd elküldeni, kérjük, használd a megadott címet:


nubio beads, s.r.o.
Olomoucká 1190/77
627 00 Brno
Csehország
 

Ne felejtsd el megadni elérhetőségeidet. Amint a reklamált áru megérkezik, mindent villámgyorsan elintézünk azzal, hogy megjavítjuk vagy kicseréljük egy új darabra.

A teljes szerződési feltételeket ITT olvashatod el, vagy lépj velünk kapcsolatba, ha bármilyen kérdésed van.